ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν

Κουνώντας τουρκικές σημαίες, αλλά και πανό με τη λέξη «δικαιοσύνη» σε χρώμα κόκκινο κι άσπρο, χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν κατά του Τούρκου Προέδρου

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, Κυριακή, καθώς μετά από 25 ημέρες και 425 χιλιόμετρα που περπάτησαν από την Άγκυρα, ολοκληρώθηκε η «Πορεία για τη Δικαιοσύνη». Μια πορεία που εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου.

Κουνώντας τουρκικές σημαίες, αλλά και πανό με τη λέξη «δικαιοσύνη» σε χρώμα κόκκινο κι άσπρο, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για ν’ ακούσουν τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Νέα αρχή για τη χώρα, χαρακτήρισε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, την πορεία. «Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η 9η Ιουλίου είναι ένα καινούριο βήμα, ένα καινούριο κλίμα, μία νέα γέννηση. Η τελική μέρα της Πορείας για τη Δικαιοσύνη είναι μία καινούρια αρχή και ένα νέο βήμα. Δεν είναι το τέλος της πορείας, είναι μία ημέρα ειρήνης και θέλησης για ζωή, είπε χαρακτηριστικά o Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.