ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κύπρος : Η δολοφονία του Καλοψιδιώτη ξύπνησε μνήμες του Πενταπλού φονικού της Αγίας Νάπας!

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε χθες ο Γιάννος Καλοψιδιώτης, συνταξιούχος κάτοικος Παραλιμνίου και πατέρας του γνωστού επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φόνος διαπράχθηκε χθες γύρω στις εννέα το βράδυ, θέτοντας σε συναγερμό την αστυνομία.

Το θύμα, δέχθηκε τα πυρά, έξω απο το σπίτι του, και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημα του, που βρίσκεται μεταξύ Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου. Ο Γιάννος Καλοψιδιώτης, βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος απο συγγενικά του πρόσωπα.

Οι άνδρες του εγκληματολογικού τμήματος άρχισαν τις έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων και λήψης πληροφοριών.

Με το άκουσμα της είδησης, κόσμος από το φιλικό και στενό οικογενειακό περιβάλλον, έσπευσε στο σπίτι του θύματος, ο οποίος διατηρούσε τα τελευταία χρόνια καφενείο.

Η σκηνή θα παραμείνει αποκλεισμένη και υπό τα άγρυπνα μάτια της αστυνομίας και με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιουνίου 2012 επιχειρήθηκε η δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη στην καρδιά της Αγίας Νάπας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άτομα που εργάζονταν ως φρουροί ασφαλείας του επιχειρηματία. 

 veteranos.gr/ 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.