ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξύπνησε από κώμα μόλις άκουσε το κλάμα του μωρού της!

Όταν η Shelly Ann Cawley πήγε στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το μωρό της, τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Εξαιτίας μιας επιπλοκής υποβλήθηκε σε καισαρική τομή έκτακτης ανάγκης. Κατά την διάρκεια της επέμβασης όμως ένας θρόμβος απελευθερώθηκε στο κυκλοφορικό της σύστημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Το κοριτσάκι της, Rylan, ήρθε στον κόσμο υγιέστατο αλλά η κατάσταση υγείας της ίδιας δεν ήταν καλή. Μάλιστα οι γιατροί ανακοίνωσαν στον σύζυγό της ότι δεν θα μπορούσαν να την κρατήσουν στην ζωή μέχρι το επόμενο πρωί.

Ο σύζυγός της, Jeremy Cawley, ήταν συγκλονισμένος, καθώς είχε μόλις γίνει πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού, όμως ταυτόχρονα έχανε την γυναίκα του. «Ήμουν μουδιασμένος», δήλωσε.

Τότε μια νοσοκόμα, η Ashley Manus σκέφτηκε την θετική επίδραση που έχει στην υγεία των βρεφών η επαφή με την μητέρα τους. Έβαλε λοιπό το μωρό στο στήθος της μητέρας της και προσπάθησε να την κάνει να κλάψει, έτσι ώστε η μητέρα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του μωρού της.

Πράγματι η κατάσταση της Shelly άρχισε τότε να σταθεροποιείται και λίγες ημέρες μετά ξύπνησε από το κώμα!

«Το πιστεύαμε ότι άκουγε το μωρό της. Η μικρή Rylan έσωσε τη ζωή της μαμάς της,» δήλωσε συγκινημένη η Manus στο περιοδικό People.

Μια βδομάδα μετά η Shelly πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι μαζί με την κόρη της!

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τη στιγμή που η μητέρα αγκάλιασε για πρώτη φορά το παιδί της!

 

 

www.baby.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.