ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξέσπασμα Παπασταθόπουλου για τον χαμό του 17χρονου Παύλου

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στο πλευρό του 17χρονου Παύλου και στην προσπάθεια που έγινε για να συγκεντρωθούν χρήματα για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Παύλου ο διεθνής αμυντικός ξέσπασε. Ξέσπασε για την πολιτεία και το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος που στέρησαν από αυτό το παιδί τη δυνατότητα να παλέψει για τη ζωή του.

O Σωκράτης έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Είναι πολύ κρίμα να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή για χρονοβόρες διαδικασίες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα με ευαισθησία και τα χρήματα που χρειάζονταν για τον Παύλο συγκεντρώθηκαν γρήγορα.

Ο χρόνος ήταν πολύτιμος και εξαντλήθηκε άσκοπα στερώντας το δικαίωμα στο παιδί να δώσει μια ακόμη μάχη για τη ζωή του στην Αμερική. Εύχομαι να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται τόσο άδικα. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του».

Λίγο νωρίτερα το Charity Idols που είχε οργανώσει την προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων είπε το δικό του αντίο στον Παύλο:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΥΛΟ

Δυστυχώς ο δεκαεφτάχρονος Παύλος Σωτηριάδης μας άφησε σήμερα τα ξημερώματα, μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συνεισφέραν με τις φανέλες τους, και να τους ενημερώσουμε ότι τα χρήματα πλέον θα δωθούν στην Ασπασία Μπόγρη.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.