ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξέσπασε η Ελένη Φουρέιρα για τον Παντελίδη: «Με στενοχωρούν τα σενάρια που κυκλοφορούν στα media για τον Παντελή»

Ακριβώς ένα χρόνο πριν η Ελένη Φουρέιρα έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia με τις Μέλιsses και τον Παντελή Παντελίδη – στο ίδιο νυχτερινό κέντρο που φέτος εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Φανή Δρακοπούλου. Είναι ένας χώρος που της θυμίζει τις όμορφες στιγμές και τις πλάκες που έκαναν πέρσι με τον Παντελή. Και σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μιλά στο People για όλα όσα την στενοχωρούν…

«Ο Παντελής ήταν ένα νέο παιδί, που ο κόσμος τον λάτρευε. Με στενοχωρούν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν στα media μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Πρέπει να αφήσουν την ψυχή του να αναπαυθεί. Όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες μας στο Fantasia, μπήκα μέσα, κοιτούσα το μαγαζί και σκεφτόμουν πως με αυτό τον άνθρωπο λέγαμε αστεία και περνούσαμε τόσο όμορφα. Όταν είχαμε κάνει την πρεμιέρα, είχαν πέσει όλοι πάνω του και τον κατηγορούσαν για τα μαξιλάρια που έριχναν οι θαμώνες πάνω στη σκηνή. Έβγαζαν χολή για έναν άνθρωπο που ο κόσμος τον αγαπούσε. Ξέρεις κάτι; Ο κόσμος είναι ο καλύτερος και ο πιο αυστηρός κριτής. Ο κόσμος τον αγάπησε και τον έκανε νούμερο ένα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ερμηνεύτρια.

Και συνέχισε: «Ό,τι και να πουν για εκείνον, ο Παντελής έφτασε στην κορυφή. Αυτή η ιστορία με τον άδικο θάνατό του μας έβαλε στη διαδικασία να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν ταμπέλες στη μουσική, όπως “ποιοτική”, “έντεχνη” και “άτεχνη”. Δεν υπάρχει άτεχνη μουσική. Ωραία μουσική είναι εκείνη που θα αγγίξει την πλειοψηφία του κοινού, που θα μιλήσει στην ψυχή του».

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.