ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεσπά ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Σας λυπάμαι…»

Μετά το βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τη γνωστή παρέα Κρητικών με τους τραμπουκισμούς τους στο πρόσωπο του 20χρονου φοιτητή, ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεσπά και γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Τη χθεσινή μέρα γίναμε δέκτες μιας σκληρής , αποτρόπαιας και καταδικαστέας συμπεριφοράς , που όλοι γνωρίζαμε ότι συνέβαινε . Το γιατί επιλέχτηκε ο συγκεκριμένο ς χρόνος δημοσιοποίησης μάλλον θα μείνει αναπάντητο ερώτημα αλλά και άραγε μας ενδιαφέρει ;

Αυτό που διακρίνει κάποιος είναι με πόση ευκολία διασύρεται μια κοινωνία ολόκληρη με τις πράξεις μελών της που σταλμένα σε άλλους τόπους και για άλλους λόγους ,εξωτερικεύουν τον λειψό εσωτερικό τους κόσμο ,τις όποιες ανομολόγητες και ανώμαλες ορέξεις τους , τις καταβολές της ανατροφής τους , τις ανύπαρκτες αισθηματικές ρύσεις του κενού χαρακτήρα τους , τις αρρωστημένες ψυχικές ορμές τους , όπου με την διεκδίκηση της επικράτησης του ‘’δυνατού έναντι του αδυνάτου’’ , στην ακατέργαστη και άβουλη από δυσλειτουργία μνήμη τους , διαβάλουν ένα περήφανο λαό που οι ιστορικοί αγώνες του τον έχουν καταστήσει συνώνυμο της ελευθερίας και του μεγαλείου της ανθρωπιάς. Διακρίνεται με πόση αμεσότητα καταπατείται η προσωπική ελευθερία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια .
Προσωπικά θλίβομαι και εξοργίζομαι .
Παρόντες τόσα ανθρωποειδή πλάσματα , άλλος τραβάει βίντεο ως τρόπαιο της αχαρακτήριστης και ιατρικά άμεσα επιλήψιμης συμπεριφοράς του , άλλος κάνει χρήση έχοντας την μυϊκή δυνατότητα ως αγριεμένο βουβάλι στο ανήμπορο και ταλαιπωρημένο παιδί και οι άλλοι με γέλωτα ως θαυμαστές του σύγχρονου Νέρωνα, παρεμποδίζουν την όποια αντίδραση του θύματος και θαυμάζουν την νικητήρια δύναμη.
Δεν αποτελείτε Εσείς οι πρωταγωνιστές ‘’ούτε ως δείγμα ‘’ τη λεβεντιά , την ανθρωπιά , την αγωνιστικότητα ,την αλληλεγγύη , το μεγαλείο ψυχής του Κρητικού Λαού.
Καταδικαστέοι από την τοπική και όχι μόνο κοινωνία ….
Ο λόγος απλός
Ο Βαγγέλης ήταν δικός σας φίλος σε ξένο τόπο.

Σας θεώρησε δικούς του ανθρώπους.

Έτσι είχε διδαχθεί και ανατραφεί.

Σε περιβάλλον που για όλους Εσάς φαντάζει εξωπραγματικό και με συναισθήματα που για Εσάς είναι άγνωστα.

Τον οδηγήσατε στην καταστροφή και Εσείς συνεχίζετε το ‘’έργο σας ‘’ .
-Να σας υπενθυμίσω ότι το δικαίωμα στη ζωή και στα όνειρα είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους;

-Μπά.. τα λόγια μου θα χάσω.

Δεν τα γράφω αυτά για Εσάς ‘’αγαπητοί νταήδες’’ .
Εσάς σας λυπάμαι.

θρηνώ για τον κόσμο σας.

Τα γράφω , ελπίζω και εύχομαι να πέσουν στην αντίληψη όμοιων σας και με παράδειγμα τα κατορθώματα σας , να γίνεται παράδειγμα προς αποφυγήν.

Είθε και ο Θεός να σας λυπηθεί , να μετανοήσετε και αφού τιμωρηθείτε να διδάξετε στο όποιο υπόλοιπο ζωής σας μείνει την εμπειρία σας …. Προς το καλό της κοινωνίας.»

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.