ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεσπά ο Πάνος Βλάχος για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη “Μουρμούρα”

Με αφορμή την αποχώρησή τους από τη δημοφιλή σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και τις φήμες που τους θέλουν να δοκιμάζουν την τύχη τους στο εξωτερικό, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, με συνέντευξη που δίνουν στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Έφη Θεοδωρίδου.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

«Το γιατί φεύγουμε από τη σειρά ήταν μια απολύτως ανεξάρτητη απόφαση σε σχέση με το τι θα κάνουμε μετά. Μιλώντας προσωπικά και κρατώντας όλες τις ευχάριστες στιγμές, τις πολύτιμες εμπειρίες, τις συνθήκες που ήταν ιδανικές και την αγάπη του κόσμου, θεώρησα ότι εγώ δεν θα παρέμενα δημιουργική αν συνέχιζα. Και επειδή υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω εδώ και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, επέλεξα να διαθέσω αυτό το χρόνο στα πράγματα που σκεφτόμουν. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Γράφτηκαν πολλά και ακόμη και αν πούμε κάτι ελάχιστο, ο τρόπος που αναπαράγεται είναι πολύ περίεργος και επειδή είναι προσωπικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω γι’ αυτό. Αν υπάρχει κάτι που θα θελήσω να πω, θα το πω».

Πάνος Βλάχος

«Δεν νιώθω ότι άφησα κάτι. Ολοκληρώνεται μια εξαιρετική συνεργασία τριών σεζόν και η επιλογή που είχα ήταν να μείνω και να γίνει και τέταρτη. Αν μετρήσετε τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει, είναι εξωπραγματικό. Συνήθως σε μια σεζόν μια πετυχημένη κωμωδία έχει είκοσι μέχρι τριάντα επεισόδια. Εμείς έχουμε γυρίσει εκατόν ογδόντα σε τρεις σεζόν! Και επειδή εγώ δεν έχω ούτε το μέγεθος ούτε το ταλέντο των υπόλοιπων και επειδή είμαι σε μια ηλικία που τώρα αρχίζω να διαμορφώνω το ποιος είμαι και το τι κάνω, θέλω να βρίσκω τρόπους να είμαι συνεχώς πιο δημιουργικός και πιο ευφάνταστος σε αυτό που κάνω στην, τέχνη μου. Για μένα, επιτυχία είναι να κάνεις διαρκή επανάσταση και να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αν αυτό θα έχει μικρή ή μεγάλη αποδοχή είναι σχετικό, τυχαίο και τυχερό κάποιες φορές».

Τα δημοσιεύματα για την μετακόμιση στην Αμερική

«Δεν έχω απαντήσει ούτε δώσει συνέντευξη για πράγματα που αφορούν την προσωπική μου ζωή. Δεν μιλήσαμε ποτέ για ένα τέτοιο θέμα κι έχουν βγει πρωτοσέλιδα που δείχνουν ότι έχω μιλήσει, ενώ δεν το έχω κάνει ποτέ. Εμείς δεν έχουμε μπει στο παιχνίδι να μιλάμε για πράγματα που πουλάνε ή δεν πουλάνε και ασχολούμαστε μόνο με τη δουλειά μας, όμως κάποιοι τραβάνε τη γραμμή και βγάζουν εξώφυλλα χωρίς να έχουμε κάνει κάποια δήλωση. Στην Αμερική, κυρίως, οι σταρ αποφασίζουν να εκθέσουν μια λεπτομέρεια της ζωής τους και προκαλούν θόρυβο. Αν κάποια στιγμή νιώσω ότι θέλω να εκθέσω κάποια δεδομένα της ζωής μου, θα το κάνω. Αυτό που γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο από πολλούς συναδέλφους μου, δεν το καταλαβαίνω. Στο εξωτερικό οι σταρ που λέτε, έχουν καταξιωθεί μέσα από τη δουλειά τους και έχουν φτάσει στο σημείο να μιλάνε και για τον εαυτό τους. Στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο. Ξεκινάς να πλασάρεσαι στα πάνελ για να καταξιωθείς, μιλάς για τον εαυτό σου και τον γκόμενο σου και μετά καταξιώνεσαι».

 
 stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.