ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεσηκώθηκαν στο Παραδείσι κατά των ΕΛΤΑ για το Ταχυδρομείο

Σήμερα 7η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 στο Γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου Δήμου Ρόδου, συγκεντρώθηκαν το Τοπικό Συμβούλιο, όλοι οι Σύλλογοι και οι Φορείς του Παραδεισίου, πρώην Πρόεδροι Συμβουλίων και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κατοίκων μας, με αφορμή την πληροφορία της διακοπής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου.    Με προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου μας που εξηγεί αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους το Ταχυδρομικό Γραφείο πρέπει να παραμείνει ανοικτό και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν, η οποία απόφαση κατατέθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ρόδου, το οποίο ομόφωνα αποφάσισε την συμπαράστασή του.

       Επειδή η απόφαση της κεντρικής διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. για κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου δεν έχει ανατραπεί μέχρι σήμερα, αποφασίσαμε την Τετάρτη 8-11-2017 και ώρα 10:30 π.μ. να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ταχυδρομικό Γραφείο Παραδεισίου και την Πέμπτη 9-11-2017 και ώρα 10:00 π.μ. συγκέντρωση των πολιτών μας στην κεντρική μας πλατεία για να ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας προς την πόλη της Ρόδου με τελικό προορισμό τα κεντρικά Γραφεία του Ταχυδρομείου της Ρόδου, με αιτήματα:

      α)Να μην κλείσει το Ταχυδρομικό Γραφείο του Παραδεισίου.

      β)Να ενισχυθεί με προσωπικό.

      γ)Να μην προβάλλονται ανούσια οικονομικά κριτήρια ως προφάσεις για το κλείσιμό του.

      Όλα τα παραπάνω, ως ελάχιστο αντιστάθμισμα για την επιβαρυμένη περιοχή της Κοινότητας Παραδεισίου, με τη λειτουργία του αεροδρομίου, του ραντάρ και της Δ.Ε.Η.

       Αν δεν εισακουστούν από τους αρμόδιους οι δίκαιες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων μας και σε περίπτωση που υλοποιηθεί η πληροφορία για τη διακοπή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Παραδεισίου, θα γίνουν άμεσα κινητοποιήσεις με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε, συμπεριλαμβανομένης έως και της κατάληψης του αεροδρομίου την Παρασκευή 10-11-2017.

 

  

                                                                                                            Ο Πρόεδρος

                                                                                   της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου

                                                                     

 

                                                                                                   Κυριαζής Μιχαήλογλου  

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.