ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Ξέμεινε” στην Ισπανία το τρίτο vip αεροσκάφος!

Που είναι τα vip αεροσκάφη μας για τα οποία τόσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τα τελευταία 24ωρα; Τα δύο Embraer είναι σε προγραμματισμένες συντηρήσεις εντός Ελλάδος. Το “υπερατλαντικό” Gulfstream όμως είναι…όμηρος στην Ισπανία! Η υπόθεση θυμίζει λίγο την ιστορία του …χαμένου για χρόνια στην Ιβηρική ελικοπτέρου Super Puma. Τι έχει συμβεί;

Το τρίτο και καλύτερο από άποψη δυνατοτήτων vip αεροσκάφος βρίσκεται για μεγάλη συντήρηση στην Ισπανία. Συντήρηση η οποία δεν μπορούσε να γίνει στην ΕΑΒ. Τις εργασίες συντήρησης έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία η οποία όμως αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβληματα. Το λες και … “κανόνι”!

Αποτέλεσμα; Η εταιρεία δεν έχει χρήματα για να προμηθευτεί σειρά απαραίτητων ανταλλακτικών για να παραδώσει το αεροσκάφος συντηρημένο! Τι θα γίνει; Η ΠΑ προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει λύση και πιέζει τους Ισπανούς που έχουν εμφανιστεί ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Το ερώτημα είναι ότι αφού η εταιρεία δεν έχει λεφτά για να αγοράσει τα ανταλλακτικά πως θα μπορέσει να συντηρήσει το ελληνικό vip αεροσκάφος.

Προβλέπουμε ότι τα κυβερνητικά κλιμάκια θα πρέπει να συνηθίσουν στο θορυβώδες αλλά πάντα αξιόπιστο C-130!

onalert.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.