ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 4oυ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2017 ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

     Τον πρώτο προγραμματισμό του 4ου Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2017» – 4th INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS πραγματοποίησε ήδη η νέα Οργανωτική Επιτροπή.

Με στόχο να συνεχιστεί ο θεσμός και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, ώστε πέρα από διασκέδαση, ψυχαγωγία, εντοπισμό και προώθηση ταλέντων, να αποτελέσει και μια ετήσια μόνιμη ενισχυμένη μορφή τουρισμού για τη Ρόδο, οι διοργανωτές θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της εκδήλωσης.

Θα αναζητήσουν κι άλλες ισχυρές ομάδες από την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό και δίνοντας περισσότερο βάρος σε συγκεκριμένους τομείς, όπως η προβολή σε χώρες του εξωτερικού, μέσω αθλητικών εκθέσεων, αλλά και μεγάλων παρόμοιων Καπ, εντός κι εκτός της χώρας.

Επίσης θα αναζητηθεί και η μεγαλύτερη συμμετοχή των τοπικών Φορέων, όπως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, το ΕΒΕΔ, η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, κτλ.

Ακόμη, η αναζήτηση περισσοτέρων χορηγιών είναι στα πλάνα, μιας και η βοήθεια τους στην υλοποίηση των νέων στόχων κρίνεται σημαντικότατη.

Με την ευκαιρία, χορηγοί  του 3ου Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» – 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS, τους οποίους ευχαριστούν οι διοργανωτές, ήταν οι εξής επιχειρήσεις: 

ΠAΠΠOY

ATMΟSTATION

IBIΣKOΣ

ΣTANH

AΠOΛΛΩNIATIΣΣA

ΠEPIΠTEPA POΔOY(ΦΩKIAΛH-MHΔEIA-ΣTAΔIO ΔIAΓOPA) 

PALAIS DE SPORT

YΠEP MAPKET ΣΠANOΣ

KYPIAKOYΛHΣ

OIKOΔOMIKEΣ EΠIXEIPHΣEIΣ ΔIAKOΓEΩPΓIOY KAΛΛIΣTOΣ

MAD STUFF

NIKOΛHΣ ΦOYPNOΣ AΦANTOY

ΔΥΝΑΜΗ ΡΟΔΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΑΛΥΣΟΥ

ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΓΟΝΔΟΛΑ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ SPECIAL

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» ήταν ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης για το τρέχον έτος.

 

-Το Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου 2016 διοργάνωσαν οι Ιππότες Παλιάς Πόλης στη μνήμη των Στέργου και Ελπίδας Δανά, γονείς του Γιώργου Δανά.

Συνδιοργανωτές ήταν, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και η ΕΠΣΔ, ενώ το στήριξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.