ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξανά πρωταθλητής ο Φραγκίσκος Ζούνης

Φινάλε του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross είχαμε χθες στον πύργο, με τον εξ αναβολής αγώνα του Ιουλίου.
Στην κατηγορία ΜΧ2-ΜΧ2Τ είχαμε στο Α σκέλος τον Νίκο Λυρίου στην 4η θέση και τον Φραγκίσκο Ζούνη στην 5η. Στο Β σκέλος οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ ανέβασαν απόδοση και πήραν την 2η και 4η θέση ο Νίκος και ο Φραγκίσκος αντίστοιχα, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Νίκος Λυρίου οδηγούσε τον αγώνα.
Στην κατάταξη της ΜΧ2Τ ο Φραγκίσκος σημείωσε 2 νίκες, που του χάρισαν και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία ΜΧ2Τ.
Ο Νίκος Λυρίου κατέκτησε την 10η θέση στην κατηγορία ΜΧ1 και την 12η στην ΜΧ2 λόγω της συμμετοχής του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην ΜΧ1 και στο δεύτερο μισό στην ΜΧ2.
Ο Φίλιππας Γιακουμάκης στην κατηγορία ΟΡΕΝ κατέκτησε την 4η και την 3η θέση στα δύο σκέλη και την 3η στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.
Ο Σταμάτης Λυρίου τελικά πήρε την 10η θέση στην κατηγορία ΟΡΕΝ λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε, ο οποίος δεν του έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Ο Άρης Τσαρνάς στην μεγάλη κατηγορία (ΜΧ1) τελικά πήρε την 5η θεση στο πρωτάθλημα, αφού δεν αγωνήστικε στο τελευταίο αγώνα.
Μάριος Κασάπης
Με νίκη για τον Μάριο Κασάπη ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας του Πρωταθλήματος MiniGP στην Θεσσαλονίκη. Ο Μάριος μπήκε από την αρχή επικεφαλής του αγώνας και δεν έδωσε το δικαίωμα να τον αμφισβητήσει κανείς σε όλη την διάρκειά του
Αναλυτικά οι συμμετοχές των αθλητών του ΙΚΑΡΟΥ ήταν:
MotoCross
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Φίλιππος-Αντώνιος #3
Κατηγορία ΟΡΕΝ, με ΚΤΜ SXF 350
με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES
ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος #37
Κατηγορία MX2T, με YAMAHA YZ 125
με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΛΥΡΙΟΥ Νικος #161
Κατηγορία MX2, με YAMAHA YZF 250
με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, HPRINT.GR, ZAMAGIAS MOTO, LYRIOU MOTO SHOP, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
MiniGP
ΚΑΣΑΠΗΣ Μάριος #21
Κατηγορία OPEN PIT BIKE, με MONSTER PRO 155
με χορηγούς τους: FASOULARIS MOTOTEC, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACETECH ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.