ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κρουαζιέρες αυστηρά για ενηλίκους – Οργια, ερωτικές ταινίες και θεματικά πάρτι [εικόνες]

Οι «κρουαζιέρες των Σειρήνων», πήραν το όνομά τους από τις γυναικείες θεότητες που σχετίζονταν με τη θάλασσα, τον έρωτα και το τραγούδι που μάγευε τους ανυποψίαστους ταξιδιώτες αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας στον τουρισμό στις ΗΠΑ.


Πρόκειται, σύμφωνα με την USA Today, για κρουαζιέρες ενηλίκων. Ζευγάρια ηλικίας έως και 45 ετών επιδίδονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε «ομαδικές ερωτικές δραστηριότητες» και απολαμβάνουν προβολές ερωτικών ταινιών αλλά και θεματικά πάρτι ερωτικού περιεχομένου.


«Η ελευθερία είναι το μεγαλύτερο πράγμα», δηλώνει ο Μπομπ, ιδρυτής του «Couples Cruise», μιας από τις εταιρείες που διοργανώνουν αυτού του είδους τις κρουαζιέρες.

Οι κρουαζιέρες των οργίων, προσφέρουν όλες τις ανέσεις που προσφέρει μία κανονική κρουαζιέρα. Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που ήδη έχουν ξεπουληθεί όλα τα πακέτα για το 2015 και όποιος επιθυμεί πρέπει να περιμένει το 2016 και την κρουαζιέρα με προορισμό την Βαλτική.

Το 2017 από την άλλη το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με την τιμή της να είναι έως και τα 7.500 δολάρια. Το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί έως και έξι μήνες πριν την έναρξη του ταξιδιού.

 iefimerida.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.