ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Kristina Peric, το νέο αμόρε του Ρονάλντο: Τόπλες φωτογράφιση σε πισίνα

Η πανέμορφη αυτή κυρία έχει ύψος 1,76 και υπέροχα πράσινα μάτια. Βέβαια βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογράφηση του David Benoliel θα καταλάβετε ότι δεν είναι υπέροχα μόνο τα μάτια πάνω της

Μια καυτή τόπλες φωτογράφηση σε πισίνα έκανε η 18χρονη καλλονή Kristina Peric, η οποία φιλοξενείται στις σελίδες του γνωστού περιοδικού “Treats” και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η πανέμορφη αυτή κυρία έχει ύψος 1,76 και υπέροχα πράσινα μάτια. Βέβαια βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογράφηση του David Benoliel θα καταλάβετε ότι δεν είναι υπέροχα μόνο τα μάτια πάνω της.

Η Peric κατάγεται από το Βελιγράδι και είναι ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως, γνωστή για τις φωτογραφήσεις της με εσώρουχα και μαγιό.

Πριν από λίγες μέρες η Σέρβα καλλονή, την οποία χαρακτηρίζουν ως τη νέα Irina Shyak, μίλησε για την πρόσφατη γνωριμία της με τον ποδοασφαιριστή Cristiano Ronaldo για τον οποίο είπε: “Μας γνώρισε ο make-up artist David, ο οποίος είχε δουλέψει με την Irina. Δεν είπαμε πολλά γιατί βιαζόταν. Θα μείνω για διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Βαρκελώνη λίγο καιρό. Ποιος ξέρει μπορεί να συναντηθούμε ξανά”.  

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.