ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κρήτη: Αυτή είναι η νοσοκόμα που κοίταξε το υπόλοιπο του τραπεζικού της λογαριασμού και έπαθε σοκ

Η γυναίκα που βλέπετε πήγε ανυποψίαστη σε τραπεζικό υποκατάστημα για να κάνει ανάληψη…

Ήλθε για διακοπές μερικών ημερών στην Κρήτη, αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι της, στην Αγγλία, διαπίστωσε ότι η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε της άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό, εξαιτίας ενός… λάθους!

Η νοσοκόμα Jo Bookleff-Browne κατάφερε, με δουλειά 60 ωρών την εβδομάδα, να έλθει με τις φίλες της για ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη, πριν μερικές ημέρες. Επέστρεψε στο σπίτι της αλλά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν διαπίστωσε πως ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε αδειάσει, καθώς η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε της είχε πάρει 2.210 λίρες, όπως γράφει η βρετανική Mirror!

Όπως αντιλήφθηκε, η εταιρεία με την οποία έκανε το ταξίδι της επιστροφής, της χρέωσε ότι κουβαλούσε μαζί της… 55 βαλίτσες! Αντί να της χρεώσει 55 ευρώ για τη μεταφορά της βαλίτσας και το check in της χειραποσκευής της έγινε λάθος και τα 55 ευρώ έγιναν… 55 βαλίτσες!

Η γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρεία, ελέγχθηκε η καταγγελία της και της ζητήθηκε συγγνώμη. Αλλά ήταν πλέον αργά. Ο τραπεζικός της λογαριασμός ήταν άδειος και οι διαδικασίες για την επιστροφή των χρημάτων είναι χρονοβόρες και περίπλοκες, όπως είπαν στη νοσοκόμα οι εκπρόσωποι της εταιρείας!

Η ίδια υποστηρίζει ότι με το λάθος που έκανε η αεροπορική εταιρεία έμεινε χωρίς χρήματα με συνέπεια να μην έχει καν για τα τρόφιμά της ή τη βενζίνη για να πάει στην εργασία της!

Πηγή: mirror

www.toxwni.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.