ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κοζάνη: Ληστές έκαναν μαύρο στο ξύλο ηλικιωμένο

Ο άτυχος 86χρονος κοιμόταν ανυποψίαστος όταν οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού του, όρμησαν μέσα και τον ακινητοποίησαν

Αποφασισμένοι για όλα και… πεινασμένοι ήταν οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην κοινότητα Πτελέα της Κοζάνης και τον χτύπησαν αλύπητα με ρόπαλο για να τον εξουδετερώσουν και να αρπάξουν ακόμη και τα τρόφιμα που είχε!

Ο άτυχος 86χρονος κοιμόταν ανυποψίαστος όταν οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού του, όρμησαν μέσα και τον ακινητοποίησαν. Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε οι εισβολείς τον χτύπησαν με ένα ξύλινο ρόπαλο σε διάφορα σημεία του σώματος του!

Οι δράστες ερεύνησαν όλο το σπίτι, αλλά δεν βρήκαν παρά ένα μικρό χρηματικό ποσό το οποίο άρπαξαν. Μαζί, πήραν και διάφορα τρόφιμα και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Κοζάνης, άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνες και αναζητούν τους ληστές.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.