ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κοντονής: “Προϋπόθεση για την έναρξη του πρωταθλήματος η κάρτα φιλάθλου”

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη και του υπενθύμισε ότι “η κάρτα φιλάθλου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη του ερχόμενου πρωταθλήματος”.

Ο κ. Κοντονής συζήτησε με τον κ. Χαλβατζάκη τις επόμενες κοινές τους δράσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο και όχι μόνο.

Η ενημέρωση

“O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργο Χαλβατζάκη στην οποία συζητήθηκε ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι επικείμενες κοινές δράσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον κ. Χαλβατζάκη για τον περιορισμό των φαινομένων βίας στα γήπεδα του μπάσκετ, για το νέο ρεκόρ εισιτηρίων στη διάρκεια της χρονιάς και για το ικανοποιητικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια των μεγάλων τελικών με τη συνεισφορά και των δυο φιναλίστ.

Ο κ. Κοντονής έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κ. Χαλβατζάκη για την πλήρη υλοποίηση και εφαρμογή από τις 14 ΚΑΕ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από νέα αγωνιστική σεζόν και συμφωνήθηκε ν’ αναληφθούν από κοινού δράσεις, προκειμένου να επιλυθούν θέματα που άπτονται της κάρτας φιλάθλου και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Υπογραμμίστηκε δε προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ ότι η κάρτα φιλάθλου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη του ερχόμενου πρωταθλήματος”.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.