ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κοντονής: “Να πάρει άμεσα μέτρα η ΕΠΟ, αλλιώς…”

Ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης “SPORTEXPO” στη Θεσσαλονίκη και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως αν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα μέτρα, τότε είναι πολύ πιθανό να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

“Θέλω να τονίσω για τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τον ελληνικό αθλητισμό πως, εάν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα, τώρα, εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας θα λάβει τέλος, τότε είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες, η ΕΠΟ να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Χρέος της ελληνικής κυβέρνησης είναι πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο δεν επιδιώκει, θα κάνει αυτά που πρέπει άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΠΟ κι η αξιοπιστία της στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών”, ανέφερε αρχικά ο Κοντονής και πρόσθεσε:

“Ας ξέρουν όλοι πως σε θέματα ηθικής, η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω! Είναι εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μπει τέλος στην διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Σχετικά με τη συνάντηση των “τεσσάρων”, δήλωσε: “Γνωρίζετε από που προέκυψε ένα ζήτημα για να μην πραγματοποιηθεί. Από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε ό,τι δυνατόν για να υπάρχει κατά πρώτο και κύριο λόγο συναίνεση και συνεννόηση, διότι αυτό είναι το πρώτο στάδιο. Αν δεν υπάρχουν αυτά τα απαιτούμενα, τότε θα προχωρήσουμε σε διαφορετικές ρυθμίσεις”

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.