ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κοντονής: Με τον Μαρινάκη μίλησα από ευγένεια

Για την επικοινωνία που είχε κατά τη διάρκεια των γεγονότων στη Λεωφόρο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε ο Σταύρος Κοντονής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού είχε παραδεχθεί τη Δευτέρα, ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τα παράπονα του.

«Το δημοσιοποίησα εγώ, όταν υπήρξε μια υπόνοια ότι μίλησα με τον διαιτητή. Εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μίλησα με δύο παράγοντες του Ολυμπιακού που με κάλεσαν για να μου πουν ότι χτυπήθηκε παίκτης του Ολυμπιακού. Τους απάντησα ότι τα βλέπω αλλά δεν έχω καμία αρμοδιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι. Από ευγένεια και μόνο δε μπορείς να κλήσεις το τηλέφωνο. Είπα ότι πρέπει να αφήσουν οι πάντες τον διαιτητή να πάρει απόφαση για τον αγώνα».

Για το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης έχει περιοριστικό όρο ο οποίος του απαγορεύει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ο Σταύρος Κοντονής τόνισε:

«Εγώ σε δουλειές άλλων δεν εμπλέκομαι. Η εκτελεστική εξουσία θα κάνει τη δουλειά της, όπως και η δικαστική εξουσία. Κατά την δικαστική εξουσία δεν παραβιάζει το περιοριστικό όρο που έχει δεχθεί. Υπάρχει μια παραφιλολογία που έχει αναγάγει σε προπατορικό αμάρτημα το τηλεφώνημα αυτό. Ουδεμία επαφή είχα ή έχω με διαιτητή παρατηρητή ή μέλους οποιουδήποτε οργάνου όταν βρίσκεται σε διαδικασία απόφασης. Είπα ότι πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.