ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κόνσολας: Ενώ η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι στην τελική ευθεία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημιουργεί νέες θέσεις και διευθύνσεις

ΘΕΜΑ: «Ενώ η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι στην τελική ευθεία, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημιουργεί νέες θέσεις και διευθύνσεις»

 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, μαζί με τον αρμόδιο τομεάρχη, κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή και άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι Βουλευτές καταγγέλλουν ότι την ώρα που η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι στην τελική ευθεία και η σύμβαση βρίσκεται στο στάδιο του ελέγχου από το ελεγκτικό συνέδριο, η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή του οργανογράμματος με τη δημιουργία νέων θέσεων διευθυντών και προϊσταμένων.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόνσολας τονίζει: «Οι συγκεκριμένες μεθοδεύσεις αποτυπώνουν τη νοοτροπία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε ό, τι αφορά στις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και την αντίληψη που έχουν για τη λειτουργία του δημόσιου τομέα». 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.