ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Βίντεο: Κολομβιανή αστυνομικός θήλασε εγκαταλελειμμένο βρέφος και του έσωσε τη ζωή!

εγκαταλειφθεί στο έλεος της τύχης και θα πέθαινε από την πείνα και την υποθερμία

Το γυναικείο ένστικτο είναι αλάνθαστο και η ιστορία της Λουίζα Φερνάντα Ουρέα το αποδεικνύει. Η Λουίζα, αστυνομικός στην πόλη Λα Μαρίνα της Κολομβίας και νέα μητέρα, θήλασε ένα ξένο μωρό και το έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας όταν είχαν εντοπίσει εγκαταλελειμμένο νεογέννητο. Βλέποντας το μωρό σε άσχημη κατάσταση, η νεαρή γυναίκα λειτούργησε ενστικτωδώς.

Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις μερικών ωρών, δεν είχε τραφεί καθόλου. Περιμένοντας τους εκπαιδευμένους νοσηλευτές και το ασθενοφόρο, η Κολομβιανή αστυνομικός πήρε το βρέφος στην αγκαλιά της και το θήλασε, ανταποκρινόμενη στην πείνα του. Προσφέροντας το γάλα της, η αστυνομικός προστάτευσε το νεογέννητο από την υποθερμία, όπως είπαν οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Όπως δήλωσε η ίδια: «Είμαι νέα μητέρα που θηλάζει και αναγνώρισα την ανάγκη αυτού του νεογέννητου κοριτσιού για γάλα. Νομίζω κάθε γυναίκα θα είχε προσφέρει το γάλα της σε μια αντίστοιχη περίσταση».

Η Κολομβιανή αστυνομικός στέκεται πάνω από το βρέφος

Η γυναίκα που εντόπισε το βρέφος, η 59χρονη Εντινόρα Τζιμένεζ, περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε το βρέφος. «Μάζευα πορτοκάλια όταν άκουσα το κλάμα του. Αρχικά νόμιζα πως ήταν γατάκι που έκλαιγε, αλλά μετά πλησίασα και είδα πως ήταν ένα κοριτσάκι». Όπως η ίδια ισχυρίζεται, το μωρό μετρούσε μόλις μερικές ώρες ζωής και έφερε ακόμα τμήμα του ομφάλιου λώρου. «Το κοριτσάκι είχε στο σώμα του μερικές γρατζουνιές και εμφάνιζε υποθερμία. Δέχθηκε όμως γρήγορα φροντίδα και πλέον είναι καλά», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας. Την φροντίδα του μωρού ανέλαβε προσωρινά το Κολομβιανό Ινστιτούτο Οικογένειας και πλέον το κοριτσάκι αναζητεί μία οικογένεια. Την ίδια ώρα, οι αρχές της Κολομβίας και οι υγειονομικές υπηρεσίες αναζητούν τη βιολογική του μητέρα, που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορίες ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Λουίζα Ουρέα έχει βρει ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος και το θηλάζει για να το σώσει


protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.