ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τα συγκινητικά λόγια του κολλητού φίλου του 38χρονου Κύπριου πιλότου στο μοιραίο Boeing

Ενώ οι ανθρώπινες λεπτομέρειες της αεροπορικής τραγωδίας σοκάρουν, καθώς η σύντροφος του 38χρονου Άριστου Σωκράτους ήταν έγκυος, ενώ ο ίδιος εκτελούσε την τελευταία του πτήση με την FlyDubai επιστρέφοντας πλέον στην Κύπρο με την Ryanair, ο φίλος του Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε συγκινημένος για τον κολλητό του που ακόμα δεν πιστεύει πως χάθηκε έτσι αναπάντεχα

Στην αεροπορική τραγωδία στο Ροστόφ εκτός από τον 38χρονο πιλότο χάθηκαν ακόμα εξήντα ένα ψυχές, με τις ρωσικές Αρχές να κάνουν λόγο για μια διαδοχή ανθρωπίνων λαθών και κακών καιρικών συνθηκών που έκαναν το αεροσκάφος να πέσει κατά την διάρκεια της προσγείωσης.

Σήμερα η Λεμεσός πενθεί, έχοντας χάσει έναν δικό της άνθρωπο, μια ψυχή αγαπητή ανάμεσα στους ανθρώπους που τον εγνώριζαν καλά. Οικογένεια και φίλοι του ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ της είδησης και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Άριστος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους, το πειραχτήρι τους, ο “ήρωά τους”.

Συντετριμμένος ο κολλητός του φίλος μιλά για το τραγικό παιχνίδι που του επεφύλασσε η μοίρα, καθώς η σύντροφός του ήταν έγκυος και ο ίδιος είχε ήδη βρει αλλού δουλειά, επιστρέφοντας στην Μεγαλόνησο. 

Σε δηλώσεις του στο newsit ο κολλητός φίλος του κυβερνήτη, Ανδρέας Χριστοδούλου λέει ότι “ο Άριστος ήταν το καλύτερο παιδί, δεν μπορώ να το πιστέψω” και με τρεμάμενη φωνή κλαίγοντας αρχίζει να μιλά για εκείνον: “Μαζί γλεντάγαμε, μαζί ταξιδεύαμε με τις μηχανές. Ο Άριστος ήταν πολύ δυναμικός, πολύ ζωηρός, αγαπούσε τα αεροπλάνα, τις μηχανές, τη μουσική, την οικογένεια και τους φίλους του”.

Και συνεχίζει αναφερόμενος στο τραγικό παιχνίδι της μοίρας: “Τι να σας πω; Να σας πω ότι τον Μάιο τον περιμέναμε πίσω; Θα έφευγε από το Ντουμπάι, είχε προσληφθεί στην Ryanair και γύρναγε στο νησί μας. Ήταν η τελευταία του πτήση ή μια από τις τελευταίες του. Τι να σας πω; Οτι η σύντροφός του είναι έγκυος και σε λίγο θα γεννήσει τον γιο τους; Αγοράκι περίμενε ο Αρίστος και τώρα δε θα γνωρίσει ποτέ το παιδί του…Τι να σας πω; Έχουμε όλοι τρελαθεί, το τηλέφωνό μου δε σταματά να χτυπά. Έχουμε όλοι παγώσει από αυτό που έγινε. Ήταν το καλύτερο παιδί”.

newsit.com.cy

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.