ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κλέβουν πετρέλαιο από το νοσοκομείο στη Ρόδο

Οι απώλειες σημαντικών ποσοτήτων πετρελαίου από την δεξαμενή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κατά τη διάρκεια κάποιων εργασιών, οδήγησε στην διενέργεια έρευνας από την τοπική Ασφάλεια που φέρεται να εντόπισε τα καύσιμα στο σπίτι ενός αλλοδαπού!

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα κλεμένα καύσιμα.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο η σύλληψη του Αλβανού δράστη φέρεται ως επιβεβαιωμένη και οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν διέθετε συνεργούς, ενδεχομένως και στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Παράλληλα, η Ασφάλεια ερευνά και τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπής από φρεάτια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου στις περιοχές Καρακόνερο και Αγίας Βαρβάρας Σγουρού και από σημεία του οδικού δικτύου της πόλης, με λεία τις σχάρες απορροής όμβριων υδάτων. 

Οι δράστες έχουν αρπάξει τουλάχιστον δέκα, αφήνοντας στη θέση τους τρύπες επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα οδηγών και πεζών. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. Δημήτρης Τσίκκης προτίθεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.