ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κλειστή η Ρόδου – Καλλιθέας λόγω ασφαλτόστρωσης

Σας γνωρίζουμε ότι στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Καλλιθέας, από το ύψος του Σουπερμάρκετ Lidl έως το Ξενοδοχείο Kresten, από την Τρίτη 27/9/2016 και για τις επόμενες 10 ημέρες θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης τμηματικά στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ε.Ο. ΡΟΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 8:15 και θα ολοκληρώνονται στις 15:00 περίπου.

Για τα παραπάνω χρονικά διαστήματα η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ στο τμήμα εκτέλεσης των εργασιών. 

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι για το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο οποίο θα εκτελούνται οι εργασίες οδοποιίας, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οποιουδήποτε οχήματος.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επιθυμητό είναι εφόσον υπάρχει εναλλακτική  δυνατότητα διαδρομής να αποφεύγεται το συγκεκριμένο τμήμα της οδού Ρόδου-Καλλιθέας για τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.