ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κλείνει η οδός Ικάρων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κρεμαστή – Παστίδα

Σας ενημερώνουμε ότι η οδός Ικάρων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κρεμαστή – Παστίδα (από τη διασταύρωση του Δημοτικού σχολείου μέχρι τη διασταύρωση του Λυκείου Κρεμαστής) θα κλείσει για τέσσερις (4) ημέρες από τη Δευτέρα           9-05-2016 και ώρα από 8:30 π.μ. της 9ης Μαΐου 2016, γιατί θα εκτελούνται εργασίες οδοποιίας στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ (2014)».

Οι οδηγοί των οχημάτων με κατεύθυνση από την Κρεμαστή προς Παστίδα και Μαριτσά, καθώς και αυτοί με κατεύθυνση από Παστίδα και Μαριτσά προς Κρεμαστή θα πρέπει να παρακάμπτουν από τη γέφυρα της Κρεμαστής.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.