ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Κινέζα αθλήτρια «κέρδισε» μετάλλιο και δαχτυλίδι αρραβώνων στο Ρίο!

Κινέζα αθλήτρια «κέρδισε» μετάλλιο και δαχτυλίδι αρραβώνων στο Ρίο!

Για έναν αθλητή το να κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι όνειρο ζωής – Η Κινέζα αθλήτρια καταδύσεων Χε Ζι είχε διπλό κέρδος από την συμμετοχή της στους Αγώνες

Με ένα ασημένιο μετάλλιο στα 3 μ. καταδύσεων στις αποσκευές της και με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων θα φύγει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Κινέζα αθλήτρια Χε Ζι. Η αθλήτρια καταδύσεων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο την Κυριακή και μόλις κατέβηκε από το βάθρο την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο σύντροφός της, Κιν Χάι, επίσης Κινέζος αθλητής καταδύσεων, παρουσιάστηκε ξαφνικά μπροστά της, γονάτισε, άνοιξε ένα μικρο βελούδινο κουτί και της έκανε πρόταση γάμου.

Η νεαρή κοπέλα έμεινε έκπληκτη και του έγνεψε συγκινημένη «ναι» ενώ εκείνος της φόρεσε το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλο. Το πλήθος στις κερκίδες ενθουσιασμένο χειροκροτούσε και ο Κιν Χάι αγκάλιασε τρυφερά την αρραβωνιαστικιά του.

Η Κινέζα αθλήτρια δήλωσε για την συγκινητική πρόταση γάμου στο BBC: «Βγαίνουμε έξι χρόνια, αλλά δεν περίμενα να μου κάνει πρόταση σήμερα, μου έλεγε πολλά πράγματα, μου έδινε υποσχέσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ σε όλη μου τη ζωή».

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.