ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κινέζα αθλήτρια «κέρδισε» μετάλλιο και δαχτυλίδι αρραβώνων στο Ρίο!

Για έναν αθλητή το να κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι όνειρο ζωής – Η Κινέζα αθλήτρια καταδύσεων Χε Ζι είχε διπλό κέρδος από την συμμετοχή της στους Αγώνες

Με ένα ασημένιο μετάλλιο στα 3 μ. καταδύσεων στις αποσκευές της και με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων θα φύγει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Κινέζα αθλήτρια Χε Ζι. Η αθλήτρια καταδύσεων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο την Κυριακή και μόλις κατέβηκε από το βάθρο την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο σύντροφός της, Κιν Χάι, επίσης Κινέζος αθλητής καταδύσεων, παρουσιάστηκε ξαφνικά μπροστά της, γονάτισε, άνοιξε ένα μικρο βελούδινο κουτί και της έκανε πρόταση γάμου.

Η νεαρή κοπέλα έμεινε έκπληκτη και του έγνεψε συγκινημένη «ναι» ενώ εκείνος της φόρεσε το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλο. Το πλήθος στις κερκίδες ενθουσιασμένο χειροκροτούσε και ο Κιν Χάι αγκάλιασε τρυφερά την αρραβωνιαστικιά του.

Η Κινέζα αθλήτρια δήλωσε για την συγκινητική πρόταση γάμου στο BBC: «Βγαίνουμε έξι χρόνια, αλλά δεν περίμενα να μου κάνει πρόταση σήμερα, μου έλεγε πολλά πράγματα, μου έδινε υποσχέσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ σε όλη μου τη ζωή».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.