ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κίνα: Έφηβη μητέρα έριξε από τον 9ο όροφο το νεογέννητό της

Γέννησε κρυφά, ενώ άλλες 8 κοπέλες κοιμόντουσαν δίπλα και μετά πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι

Το Δεύτερο Κολλέγιο Νοσηλευτικής, στην επαρχία Χαϊνάν, δεν είναι όπως λέει το όνομά του κολέγιο, αλλά μοιάζει περισσότερο με ΕΠΑΛ, όπου φοιτούν κοπέλες ηλικίας 15-18 ετών.

Μια από αυτές τις κοπέλες, όντας έγκυος, γέννησε, όσο πιο αθόρυβα γινόταν, καθώς στον ίδιο κοιτώνα κοιμόντουσαν άλλες 8 κοπέλες και στη συνέχεια πέταξε το νεογέννητο μωράκι της από το μπαλκόνι του 9ου ορόφου όπου βρισκόταν.

Η μητέρα, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα λόγω του ότι είναι ανήλικη, έχασε πάρα πολύ αίμα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση σε τοπικό νοσοκομείο.

Σοκαρισμένοι οι δάσκαλοι και οι γονείς της κοπέλας, δήλωσαν πως δεν είχαν καμία ιδέα για την εγκυμοσύνη της, καθώς παρακολουθούσε κανονικά τα μαθήματά της.

Μια γυναίκα που έχει εστιατόριο ακριβώς απέναντι από το κτίριο στέγασης των κοριτσιών είπε στην αστυνομία, ότι άκουσε ένα δυνατό κρότο γύρω στις 4 το μεσημέρι, αλλά δεν έδωσε σημασία. Όταν όμως λίγο αργότερα, άκουσε κραυγές και κλάματα από διερχόμενους, βγήκε και είδε το πτώμα του μικρού μωρού στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή μητέρα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση, ενώ δεν ερευνάται κάποιος άλλος ύποπτος για την υπόθεση.

protothema.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.