ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Kim Kardashian: Πόζες με see-through μπλουζάκι

Πριν από λίγη ώρα νέες πιο καυτές φωτογραφίες εμφανίστηκαν, στις οποίες η 33χρονη πληθωρική Kim ποζάρει στην ίδια πισίνα με see-through αυτή τη φορά λευκό μπλουζάκι. Στη συνέχεια οι πόζες αλλάζουν και η Kim δείχνει αυτό που έχουμε δει ένα εκατομμύριο φορές, τη ζουμερή πίσω της όψη

Στο Μεξικό για δεύτερο μήνα του μέλιτος βρέθηκαν η γνωστή Αμερικανίδα τηλεριάλιτι παίχτρια Kim Kardashian και ο σύζυγός της ράπερ Kanye West, οι οποίοι μετά το γάμο τους και τον πρώτο μήνα του μέλιτος στην Ευρώπη αποφάσισαν να ξανακάνουν διακοπές.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζεύγους έκαναν πριν από λίγες μέρες το γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας το νεόνυμφο ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο διέμειναν στο Μεξικό.

Πριν από λίγη ώρα νέες πιο καυτές φωτογραφίες εμφανίστηκαν, στις οποίες η 33χρονη πληθωρική Kim ποζάρει στην ίδια πισίνα με see-through αυτή τη φορά λευκό μπλουζάκι. Στη συνέχεια οι πόζες αλλάζουν και η Kim δείχνει αυτό που έχουμε δει ένα εκατομμύριο φορές, τη ζουμερή πίσω της όψη.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.