ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κενυάτισσα μετέφερε δυο κιλά ηρωίνη στη Σαντορίνη

Πληροφορίες για επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών είχαν φτάσει στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος

Μαζί με το ανήλικο παιδί της ταξίδεψε αεροπορικώς στη Σαντορίνη μια 43χρονη Κενυάτισσα, χωρίς κατά την αναχώρησή της από το αεροδρόμιο της Αθήνας ή την άφιξή της σε αυτό της Θήρας να αντιληφθεί κάποιος ότι είχε στις αποσκευές της δυο κιλά ηρωίνης!

Ωστόσο, οι πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών είχαν φτάσει στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που παρακολουθούσαν διακριτικά τις αφίξεις και έγιναν «σκιά» της Αφρικανής μόλις βγήκε από το αεροδρόμιο. Τη στιγμή που έβαλε σε ένα ταξί τις αποσκευές και το παιδί της, την ακινητοποίησαν και έκαναν έλεγχο στις βαλίτσες.

Σε μια από αυτές διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διπλός πάτος, που έκρυβε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους δυο κιλών κι έτσι η 43χρονη συνελήφθη και κατασχέθηκαν 300 ευρώ και ένα κινητό που είχε μαζί της. Η Κενυάτισσα, που είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και είχε φτάσει αεροπορικώς από την πατρίδα της στη χώρα μέσω Βρυξελών, θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενη για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια. 

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.