ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Μέσα στο κέφι εμφανίστηκαν σήμερα Σεφερλής και Ουγγαρέζος [Video]

Δείτε το βίντεο της έναρξης της εκπομπής

Χθες μετά τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Συγγνώμη που περιμένετε κι εσείς εδώ, αλλά δε θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για το Μάρκο, τον τιμώ, τον σέβομαι και αύριο θα είμαι στο πόστο μου κανονικά. Είμαι εκεί, τιμώ επίσης και το κανάλι μου και είμαι εκεί γιατί από εκεί πληρώνομαι. Δεν έχει σημασία γιατί δεν βγήκα. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω σε αυτό, είναι όλα εντάξει.

Όπως ειπώθηκε και στον αέρα, δεν είναι πρέπον. Ποτέ δεν έχω σχολιάσει τέτοια πράγματα, δεν έχω επιβεβαιώσει ποτέ. Και δεν είναι πρέπον να πω, υπάρχοντος του συμβολαίου, αλλά δεδομένης και της κρίσης μου, το ότι έχω πει από την αρχή ότι έχει προτεραιότητα το κανάλι μου και του ότι εκκρεμεί μία συζήτηση, δεν θα μπορούσα να πω τίποτα στον αέρα ποτέ. Δε θα το πω αυτό δημόσια. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον Μάρκο γιατί αφορά εμένα και τον Μάρκο. Δεν θέλω να κάνουμε αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, ότι έχω να πω έχω μάθει να το λέω κατ’ ιδίαν».

Μάλιστα, μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής, ο Μάρκος Σεφερλής το έριξε στο χιούμορ και μας εξήγησε τον λόγο που απουσίαζε ο Δημήτρης… «Ο Δημήτρης έκανε χαλάουα, ριζική αποτρίχωση» είπε αστειευόμενος!

Δείτε το απόσπασμα:


protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.