ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στις πτήσεις για Ρόδο

Τα δύο δρομολόγια των 17:00 αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο «Ελ. Βενιζέλος»

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αεροπορικώς από την Αθήνα προς την Ρόδο.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν από νωρίς το πρωί στο νησί , ακυρώθηκε τόσο η πρωινή, όσο και η μεσημεριανή πτήση της Aegean για την Ρόδο, με τους επιβάτες να ενημερώνονται ότι θα υπάρχει έκτακτη πτήση το απόγευμα εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Πράγματι στις 17:00 ξεκίνησε το ταξίδι για την Ρόδο η πτήση της Aegean με όλους τους επιβάτες που ήταν από το πρωί σε αναμονή, όσο και η μοναδική προγραμματισμένη πτήση της Ryanair, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε δίωρη ύφεση των ανέμων. Ωστόσο και οι δύο πτήσεις έως ότου φτάσουν πάνω από τη Ρόδο, έπεσαν σε ισχυρούς ανέμους που στο μεταξύ είχαν ενταθεί και πάλι, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν και πάλι πίσω στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη μια ακόμη πτήση της Aegean προς τη Ρόδο, η οποία ξεκίνησε κανονικά από την Αθήνα, όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες προσγειώθηκε στην Σάμο, αφού ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Η ίδια εταιρία είχε μια ακόμη προγραμματισμένη πτήση στις 21:00 από την Αθήνα, η οποία αναχώρησε δίχως καθυστέρηση, σύμφωνα με τα στοιχεία του «Ελ. Βενιζέλος».

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.