ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Κατερίνα Βρανά κατακτά την Αυστραλία με… απολαυστικό σεξ!

Το κεντρικό μόττο της παράστασης είναι: “It’s all about sex”. “Να το κάνεις καλά και να το απολαμβάνεις…” όπως καταλήγει η πρωταγωνίστρια και δημιουργός του stand up comedy “About sex”,Κατερίνα Βρανά.

Η Ελληνίδα που κατέκτησε αρχικά το Λονδίνο “ταΐζοντας” μέχρι και τη βασίλισσα φέτα, συμμετέχει αυτή την εποχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας της Μελβούρνης, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Μέχρι τις 18 Απριλίου παρουσιάζει εκεί τη νέα της παράσταση με τίτλο “About sex” (στα αγγλικά και στα ελληνικά για την ομογένεια), που βρίσκει όλο και πιο ενθουσιώδη υποδοχή και αποσπά τις καλύτερες κριτικές από τα μεγαλύτερα media της Αυστραλίας.

Χαρακτηριστική είναι κριτική, που έγραψε η Herald Sun, η οποία τη βαθμολόγησε με τέσσερα αστέρια για τις εμφανίσεις της.

“Είναι σίγουρο πως η παράσταση της Κατερίνας Βρανά αφορά στο σεξ. Αλλά είναι, επίσης, σίγουρο πως το θέμα που αναλύει πηγαίνει πολύ πιο βαθιά. Δεν είναι μια ώρα γεμάτη με αστεία για τις “βλαβερές” συνέπειες του σεξ αλλά παρατηρήσεις της σχετικά με το πώς γίνεται το σεξ σήμερα, πώς το αντιμετωπίζουμε όπως επίσης και για τις κοινωνικές και συναισθηματικές προεκτάσεις του πορνό στο διαδίκτυο, που το βρίσκουμε πια τόσο εύκολα” αναφέρει ο αρθρογράφος της εφημερίδας, ο οποίος καταλήγει: “Ήταν αστείο, διασκεδαστικό και πιθανότατα ένα πολύ καλύτερο μάθημα σεξολογίας για τους νέους, που για να το βρουν, ανατρέχουν στο Ίντερνετ”.

thetoc.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.