ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κατερίνα Στικούδη: «Είμαι κυρά και νοικοκυρά αλλά δούλα κανενός» – Η συνέντευξη που θα συζητηθεί! (photo)

Είναι μια γυναίκα που στο άκουσμα του ονόματός της ο αντρικός πληθυσμός ταράζεται και στη θέα της παραμιλά, αφού αντικειμενικά έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της εγχώριας showbiz. Η Κατερίνα Στικούδη είναι το θηλυκό που αιχμαλωτίζει την αντρική σκέψη και “πλημμυρίζει” από ζήλια το γυναικείο μυαλό. Εκείνη απλώς κάνει αυτό που αγαπά πολύ και που πάλεψε για χρόνια να κερδίσει. Λατρεύει το τραγούδι, το χορό, τη μόδα και τα εκκεντρικά looks. Κάθε της εμφάνιση είναι υπερπαραγωγή και προσεγμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια, αφού τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του…
Katerina-Stik

Αν προέκυπτε αυτήν τη στιγμή ένα παιδί τι θα γινόταν;

Γενικά σαν άνθρωπος είμαι πολύ του προγραμματισμού, είμαι οργανωτική, δεν μου αρέσουν τα τόσο απρόοπτα. Είμαι, όμως, αυθόρμητη στη συμπεριφορά μου, δεν μπαίνω σε κουτάκια και δεν γίνομαι ρομπότ στη ζωή μου. Βέβαια, όταν καμιά φορά κάνουμε ένα πρόγραμμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη γίνει τίποτα από όλα αυτά που σχεδιάζουμε… Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο -που είναι λίγο δύσκολο γιατί θα πρέπει να το θέλω- φυσικά και θα το κρατούσα. Δεν θα ήθελα να είχε συμβεί, αλλά ΟΚ.

Θα πάγωνε η καριέρα σου αν έκανες ένα παιδί τώρα;

Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου, δεν ξέρω.

Ο σύντροφός σου όταν βλέπει αυτά που κάνεις καμαρώνει;

Πάρ” τον να τον ρωτήσεις. (γέλια) Θα σου απαντήσω πιο γενικά και θα σου ότι δεν αντέχω τη ζήλια. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που με ζηλεύει. Ούτε για μία μέρα.

Πώς έχεις σκεφτεί την πρόταση γάμου;

Δεν την έχω σκεφτεί καθόλου. Δεν έχω ονειρευτεί να γονατίσει, να ανοίξει το κουτάκι, να βγει το διαμαντάκι! Όλο αυτό δεν το έχω ονειρευτεί και δεν το ονειρευόμουν και ποτέ. Δεν είναι στο μυαλό μου.

Είσαι καλή νοικοκυρά;

Είμαι στο σπίτι κυρά και νοικοκυρά αλλά δούλα κανενός. Όμως είμαι και κάτι που δεν το πιστεύει κανένας. Είμαι σίφουνας! Βάζω χρονοδιακόπτη και μέσα σε δύο ώρες έχω κάνει όλο το σπίτι. Καθαρίζω, πλένω, είμαι κυρία του σπιτιού μου.

Τι φοράς όταν κάνεις δουλειές;

Τι να φοράω; Τα 20ποντα; Είμαι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους που όταν αποφασίσει να κάνει δουλειές θα βάλει αυτά που πρέπει.

youweekly.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.