ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Βραδινή έξοδος με φίλους! [Photos]

Το αποκαλυπτικό φόρεμά της στην πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiarπροκάλεσε πανικό (δες εδώ) και η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε πως ήρθε στο show για να μείνει. Η γνωστή ηθοποιός μπήκε δυναμικά στην κριτική επιτροπή μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σταμάτη Φασουλή και πλέον οι Κυριακές της είναι διαφορετικές.

Εκτός, από το live όμως την Κυριακής, τα non stop παιχνίδια με τον γιο της και τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η Κατερίνα αγαπά τα κοσμικά καλέσματα των διάσημων φίλων της. Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε σε γνωστό fashion party (δες εδώ) ενώ ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” και στο opening party γνωστού καταστήματος ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ερμού.


Κατερίνα Παπουτσάκη, Χάρης Σιανίδης, Μαρία Κορινθίου, Πηνελόπη Πλάκα

Την εκδήλωση οργάνωσαν οι επιχειρηματίες Κατερίνα Κούτρη, Γιώργος Ταχματζίδης και Δημήτρης Αγραφιώτης εγκαινιάζοντας το δωδέκατο κατάστημα της αλυσίδας Queen, στο κέντρο της Αθήνας και εκεί βρέθηκαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον pr man Χάρη Σιανίδη, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Μάκης Τσέλιος, η Μαρία Κορινθίου, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Μανίκας, ο Μάνος Ιωάννου, η Πηνελόπη Πλάκα και άλλοι.

Δες φωτογραφίες:

Νόνη Δούνια

Κατερίνα Παπουτσάκη

Αγγελική Ηλιάδη, Δημήτρης Πέτρου

Μάνος Ιωάννου, Στηβ Μιλάτος

Στέλιος Χανταμπάκης, Μάκης Τσέλιος, Γιώργος Μανίκας

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.