ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κατέληξε στη φυλακή επειδή ούρλιαζε στο σεξ

Η περιπέτεια μίας οικογένειας που έπρεπε κάθε βράδυ να υπομένει τη φασαριόζα γειτόνισσα

Δύο χρόνια υπέμεινε την φασαριόζα γειτόνισσά της, μία οικογένεια στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Δύο χρόνια, που η νεαρή κοπέλα επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ, ουρλιάζοντας και διαλύοντας το σπίτι της, μην αφήνοντας κανέναν στη γειτονιά να ηρεμήσει.

Η οικογένεια βίωνε ήδη ένα δράμα, καθώς ο πατέρας και ένα από τα παιδιά ήταν καρκινοπαθείς, ωστόσο αυτό δεν συγκινούσε την 25χρονη Amanda Marie Warfe που φρόντιζε κάθε βράδυ, και όχι μόνο, να δείχνει σε όλους πόσο καλά περνούσε στις σεξουαλικές της περιπτύξεις. 

Η μητέρα Tanya Saylor τελικά αποφάσισε να δράσει και ένα βράδυ κάλεσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της νεαρής.

«Εβαζα κάθε βράδυ ακουστικά με μουσική στα παιδιά μου για να μην ακούνε. Το αφήσαμε να συμβαίνει επί δύο χρόνια, ενώ δεν έπρεπε. Επρεπε να καλέσω νωρίτερα την αστυνομία» δήλωσε η κ. Saylor. 

Οπως αποκαλύφθηκε από τις καταθέσεις, η 25χρονη φώναζε τόσο δυνατά που έτριζαν μέχρι και οι ντουλάπες των γειτόνων, ενώ όταν η οικογένεια της χτυπούσε τον τοίχο για να σταματήσει, εκείνη έκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο. Η νεαρή μάλιστα φώναζε περιγράφοντας ακριβώς όσα της κάνουν κατά τη διάρκεια της επαφής, εξηγώντας στους γείτονες κάθε λεπτομέρεια!

Η Warfel θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τις 20 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.