ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Καταρρακωμένη η Σελίν Ντιόν- Η επιθυμία του άρρωστου συζύγου της

Η 47χρονη ερμηνεύτρια Σελίν Ντιόν, εμφανίστηκε αδύναμη και ταλαιπωρημένη, λίγο πριν τη συναυλία που της ζήτησε ο συζυγός της να κάνει στο Λας Βέγκας.

 Ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι σταμάτησε το τραγούδι για να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον σύζυγό της, που δίνει μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά. Η Σελίν Ντιόν δεν νοιάζεται για τη σκηνή και το τραγούδι όσο ο σύζυγός της Ρενέ παλεύει με τον καρκίνο του φάρυγγα.

Πριν από αρκετές μέρες, η 47χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στη σκηνή, ώστε να δώσει ένα σόου, σύμφωνα με την επιθυμία του 74χρονου συζύγου της. Πριν ανέβει στη σκηνή έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου ήταν φανερά αδύναμη και έδειχνε ταλαιπωρημένη. Το μυαλό της ήταν ξεκάθαρα στον σύζυγό της.

«Ελπίζω πως μέχρι τώρα έχετε καταλάβει, ότι το αποψινό show είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό για μένα», είπε στους παρευρισκομένους πριν ξεκινήσει να τραγουδάει.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, του αφιέρωσε το τραγούδι «The First Time I Ever Saw Your Face», ενώ στη γιγαντοοθόνη προβαλλόταν ένα οικογενειακό βίντεο με πρωταγωνιστές τον σύζυγό της που έστελνε φιλιά στην κάμερα, ενώ έπαιζε με τον γιο τους Νέλσον.

www.thetoc.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.