ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κατακραυγή για το φεστιβάλ σφαγιασμού χιλιάδων σκύλων και γατών στην Κίνα! [σκληρές εικόνες]

Περισσότερες από ποτέ είναι φέτος οι καταγγελίες που έγιναν για το ετήσιο φεστιβάλ του Yulin στηνΚίνα, στο οποίο σφαγιάζονται τουλάχιστον 10.000 σκυλιά τον χρόνο.

Τουλάχιστον 10.000 σκυλιά σφαγιάζονται κάθε χρόνο, όμως σύμφωνα με τους φιλόζωους ο αριθμός αυτός είναι πλασματικός και πως σύμφωνα με τους δικούς τους υπολογισμούς, σφαγιάζονται 40.000 ζώα μεταξύ αυτών και χιλιάδες γάτες!

Στον ιστότοπο change.org πάνω από 300.000 χρήστες έχουν ήδη ζητήσει από την κυβέρνηση της Κίνας να απαγορέψει αυτό το απάνθρωπο έθιμο.

Θέση βέβαια έχουν πάρει και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες όπως ο ηθοποιός Ricky Gervais έχει ξεκινήσει καμπάνια μέσα από τα social media και ζητά από τις κυβερνήσεις να λάβουν θέση.

Το φεστιβάλ υποτίθεται πως έχει απαγορευτεί, αλλά οι οργανώσεις καταγγέλλουν πως οι αρχές κάνουν τα «στραβά μάτια» και πως οι κάτοικοι έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνουν κατά εκατοντάδες τα κατοικίδια που θα σφαχτούν στις 22 Ιουνίου.

Τα ντοκουμέντα που έχουν κυκλοφορήσει από τη γιορτή των περασμένων ετών είναι βίαια καθώς και μια υγειονομική βόμβα στα πιάτα καταναλωτών, που αγοράζουν το κρέας πολλών άρρωστων ζώων που δεν έχουν περάσει από κανέναν έλεγχο. Τα ζώα στοιβάζονται σε κλουβιά και θανατώνονται χωρίς να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που προβλέπονται. Οι φιλοζωικές οργανώσεις έχουν καταγράψει κατά καιρούς τις εικόνες από τα σφαγεία και τα απελπισμένα ζώα που περιμένουν μαρτυρικό θάνατο. Πολλά ζωάκια πετιούνται σε βραστό νερό και γδέρνονται ενώ είναι ακόμη ζωντανά! Σύμφωνα με καταγγελίες, πολλά ζώα είναι κλεμμένα από τους ιδιοκτήτες τους και από αυλές.

Προσοχή οι εικόνες που ακολουθούν είναι πολύ σκληρές:

zoakia

zoakia_11

zoakia_12

zoakia2

zoakia3

zoakia4

zoakia5

zoakia6_0

zoakia7

zoakia8

zoakia10

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.