ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Καταδίωξη δουλεμπορικού στην Κω από την Ακτοφυλακή με μπαράζ πυρών – Νεκρός ο Τούρκος διακινητής

Καταδίωξη τουρκικού δουλεμπορικού από σκάφος του Λιμενικού με τη ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Κω.

Το τουρκικό δουλεμπορικό επιχείρησε να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού και να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια. Οι άνδρες του Λιμενικού απάντησαν με προειδοποιητικές βολές και μία σφαίρα πιθανώς από εξοστρακισμό σκότωσε τον Τούρκο δουλέμπορο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε περιπολία πλωτού του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή, εντοπίστηκε ένα ταχύπλοο που παρά τα προειδοποιητικά σήματα δε σταμάτησε και ακολούθησε καταδίωξη.

Το ταχύπλοο προσπάθησε να εμβολίσει τέσσερις φορές το πλωτό σκάφος του λιμενικού, με αποτέλεσμα το πλήρωμά του να απαντήσει με προειδοποιητικές βολές, ρίχνοντας στη μηχανή. Ελέγχονται και πληροφορίες που θέλουν και τον Τούρκο δουλέμπορο να άνοιξε πυρ κατά των ανδρών του Λιμενικού.

Πιθανότατα κάποια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο χειριστής, που είναι πιθανότατα Τούρκος.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Σημειώνεται ότι το ταχύπλοο είχε αποβιβάσει νωρίτερα στην παραλία Ψαλίδι επτά παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από στελέχη του λιμενικού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.