ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Karate Kid: video αποκάλυψη δείχνει τον πραγματικό κακό!

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε, αλλά τώρα υπάρχουν και τα στοιχεία σε video για να το υποστηρίζουμε εμπεριστατωμένα: ο Daniel, ο υποτιθέμενος ήρωας της ιστορίας του πρώτου Karate Kid, είναι, στην πραγματικότητα, ο κακός της υπόθεσης.

Ένας χρήστης του YouTube, με το username J. Matthew Turner, ανέβασε στις 23 Αυγούστου, στον λογαριασμό του ένα video, με τίτλο The Karate Kid: Daniel is the REAL Bully, στο οποίο παρουσιάζει με επιχειρήματα τη θεωρία ότι τόσο καιρό, οι περισσότεροι είχαν καταλάβει… ανάποδα την ιστορία της δημοφιλούς ταινίας των 80’s.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη στους μεγαλύτερους και να βάλουμε στο κλίμα τους μικρότερους, να θυμίσουμε ότι η ταινία του 1984, The Karate Kid, λέει την ιστορία ενός παιδιού, του Daniel, που ήταν θύμα bullying και ενός γέρου δάσκαλου πολεμικών τεχνών, του Mr. Miyagi, οποίος το βοηθά να μάθει να υπερασπίζεται τον εαυτό του, διδάσκοντας παράλληλα ότι το καράτε δεν είναι μόνο “ξύλο”.

Αρκετά μας κορόιδεψε ο Daniel
Αρκετά μας κορόιδεψε ο Daniel

Ή τουλάχιστον, αυτό ήθελαν να πιστέψουμε οι… διαβολικοί παραγωγοί της ταινίας, η οποία έσπασε τα ταμεία και ενέπνευσε 3 sequels και 1 relaunch το 2010, κρύβοντας το πραγματικό θύμα: τον Johnny! Αυτό ισχυρίζεται ο YouTuber που ανέβασε το παρακάτω video και πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει πολύ καλά επιχειρήματα

Μεταξύ άλλων, το video που ακολουθεί, αποκαλύπτει ότι ο Daniel παρενοχλούσε μία δεσμευμένη έφηβη, έμπαινε χωρίς λόγο ανάμεσα στον Johnny και την κοπέλα του ζητώντας καυγά ενώ ο Johnny προσπαθούσε να τον αποφύγει, επέμεινε μήνες μετά να υποβάλλει τον Johnny σε bullying και είχε τη βοήθεια υπερφυσικών δυνάμεων.

Δείτε και μόνοι:

Να σημειώσουμε μόνο ότι ο πρώτος που “ξεμπρόστιασε” τον Daniel και αναγνώρισε τον πραγματικό ήρωα Johnny, δεν ήταν άλλος από τον ένα και μοναδικό Barney Stinson, στην επιτυχημένη σειρά How I Met Your Mother, ο οποίος μάλιστα, είχε και τον ηθοποιό Wiliam Zabka, που ενσάρκωνε τον Johnny, στα γενέθλιά του!

Καλά έκανες και μισούσες τον Ralph Macchio, Barney!
Καλά έκανες και μισούσες τον Ralph Macchio, Barney!

Το video έχουν δει, μέχρι στιγμής πάνω από 2,3 εκατομμύρια άνθρωποι και αν κρίνουμε από την αναλογία Likes – Dislikes, τότε μάλλον είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν στην αθωότητα του Johnny…

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.