ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κατερίνα Καραβάτου: Η περιπέτεια με την υγεία της Αέλιας! «Ήταν μεγάλο σοκ» [Video]

Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο JoinUs, η παρουσιάστρια του EpsilonΚατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την περιπέτεια που πέρασαν το διάστημα των γιορτών με τον Κρατερό Κατσούλη με την υγεία της Αέλιας.

«Πρόσφατα με τον Κρατερό ζήσαμε μερικές ημέρες με την Αέλια στο νοσοκομείο γιατί το παιδάκι αρρώστησε ξαφνικά και έπαθε κάτι το οποίο ήταν… εγώ δε το είχα ξανακούσει. Τελοσπάντων όλα πήγαν μια χαρά. Ήταν όμως ένα σοκ τόσο πολύ μεγάλο που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Έπαθε επιπλοκή μίας ίωσης.

Και έπαθε ένα πράγμα που επί της ουσίας για να σου το πω διαλύονταν οι μυς της. Εκεί έμαθα ότι το έχουν πάθει κι άλλοι άνθρωποι. Εγώ ήταν ή πρώτη φορά που άκουγα κάτι τέτοιο. Και λέω αυτό το παιδάκι που ξέρω να μην μπορεί να κάνει κάποια βασικά πράγματα και να νοσηλευτεί και να έχουμε αυτή την περιπέτεια τις ημέρες των Χριστουγέννων ακριβώς, είπα για ακόμα μία φορά «Κατερινάκι να είμαστε καλά». Δεν είναι κάτι που ξεχνάω όμως αυτό. Νομίζω ότι όταν είδαμε ότι πήγαν όλα καλά ψιλοκαταρεύσαμε ο καθένας με τον τρόπο του γιατί ήταν κάτι που μας τάραξε ιδιαίτερα πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι τότε κάναμε αυτό που έπρεπε για να είναι η Αέλια καλά.»

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.