ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κανονικά οπλοφορούσε ο άνδρας των ΜΑΤ που έπνιξε την 7χρονη κόρη του στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία που εγείρουν ερωτήματα έρχονται στο φως σχετικά με τον 47χρονο άνδρα των ΜΑΤ, ο οποίος το μεσημέρι στραγγάλισε την επτάχρονη κόρη του στον Εύοσμο.

Νέα στοιχεία που εγείρουν ερωτήματα έρχονται στο φως σχετικά με τον 47χρονο άνδρα των ΜΑΤ, ο οποίος το μεσημέρι στραγγάλισε την επτάχρονη κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο 48χρονος απουσίαζε για εννιά μήνες από τη δουλειά του γιατί είχε πάρει πατρική άδεια, καθώς η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και είχε επιστρέψει στην υπηρεσία του μόλις πριν από μια εβδομάδα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε πάρει φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικές διαταραχές που αντιμετώπιζε.Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι δεν του είχε αφαιρεθεί το όπλο στην υπηρεσία του.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσθέτουν ότι ο 48χρονος αρχιφύλακας είχε αναλάβει τους περασμένους εννιά μήνες να προσέχει το δεύτερο παιδί τους, το οποίο ήταν νεογέννητο.

Σύμφωνα με το seleo.gr, οι γείτονες αναφέρουν ότι αρκετά συχνά άκουγαν καβγάδες από το διαμέρισμα του αστυνομικού στην οδό Νεμέας ενώ σημειώνουν ότι ήταν αρκετά κλειστός άνθρωπος που δεν είχε ιδιαίτερες συναναστροφές στη γειτονιά.

thetoc.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.