ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κανονικά όλα τα ματς της αγωνιστικής, εκτός του αγώνα Ηρακλή – Ολυμπιακού

Παρά το οριστικό «λουκέτο» στο Κύπελλο, η απόφαση, μέχρι τώρα είναι να μην έχει την ίδια τύχη και το Πρωτάθλημα – Αναβλήθηκε το παιχνίδι μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού, καθώς η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του – Αλλαγή ώρας στα παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Μπορεί το ματς Ηρακλής – Ολυμπιακός να μην γίνει για λόγους ασφαλείας, αλλά τα υπόλοιπα ματς της 25ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού να διακόψει και το πρωτάθλημα, μετά το Κύπελλο.

Οπως έλεγαν άνθρωποι του Σταύρου Κοντονή και αποκαλύπτει το gazzetta.gr, η κυβέρνηση δεν θέλει να βάλει λουκέτο στο ποδόσφαιρο και αναζητεί λύσεις προκειμένου να καταπολεμηθεί η βία και η διαφθορά στο χώρο. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει πρόθεση να διακοπεί και το πρωτάθλημα, εκτός βέβαια εάν συνεχιστούν οι εικόνες ντροπής με επεισόδια στα γήπεδα.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα ξεκινήσει νέο γύρο επαφών με τους ανθρώπους των ομάδων και θα ζητήσει άμεσα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου καθώς τους θεωρεί σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνους για όσα συμβαίνουν!

Πέρα, όμως, από την πρόθεση του Κοντονή, δεν υπάρχει και το νομικό πλαίσιο για τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς τα επεισόδια της Τούμπας ήταν για το Κύπελλο και δεν μπορούν να έχουν αντίκτυπο στους αγώνες πρωταθλήματος… 

Γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ο λόγος που ο υφυπουργός αθλητισμού ανέβαλλε το παιχνίδι των ερυθρολεύκων στο «Καυτατζόγλειο» είναι το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στην πόλη μετά τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας αλλά και το γεγονός ότι πολλές αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης έχουν μεταφερθεί στην Ειδομένη για τους πρόσφυγες.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει η αρνητική εισήγηση της αστυνομίας, δεν μπορούσε να μην την δεχθεί ο Κοντονής.

Και αλλαγή στις ώρες παιχνιδιών Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της Super League που επιβεβαιώνει την απόφαση Κοντονή και αλλάζει και τις ώρες διεξαγωγής δυο παιχνιδιών:

Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αναβολή του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής της Super League άλλαξαν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:
 
Ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 06.03.2016 στις 19:30 (αντί για τις 15:00).
Ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 06.03.2016 στις 15:00 (αντί για τις 17:15).

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.