ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Κανένας δεν… μάζεψε τον Εσιέν μεθυσμένο»

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μικαέλ Εσιέν συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης, κάτι που διαψεύστηκε από πλευράς Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έκαναν γνωστό πως όντως ο Γκανέζος μέσος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, ωστόσο αυτό δεν έδειξε το παραμικρό. «Κοινώς ο Εσιέν ούτε βρέθηκε θετικός, ούτε τον μάζεψαν, ούτε παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, ο Εσιέν έκανε σήμερα ποδήλατο στην προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά από μερικές μέρες συντηρητικού προγράμματος λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε χθες στο κοιλιακό τοίχωμα.

Η ΠΑΕ διαψεύδει σενάρια που έκαναν λόγο για πρόβλημα στη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης της ομάδας και συγκεκριμένα τον γυμναστή. «Η δουλειά του Γιούσεφ Φος όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο σωστός και καλός επαγγελματίας είναι. Για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το υπάρχον ιατρικό τιμ ως προς τη συνεργασία με το τεχνικό τιμ», ξεκαθαρίζουν οι «πράσινοι».

sport-fm.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.