ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κανένα θέμα μη συμμετοχής της ΑΕΚ στην Ευρώπη – Διαψεύδει τα δημοσιεύματα

Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχει κίνδυνος όσον αφορά την ευρωπαϊκή της συμμετοχή την επόμενη σεζόν λόγω της προ τριετίας εκκαθάρισής της.

Οπως ανέφερε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται παρακολουθούν τις εξελίξεις προκειμένου να εκμεταλλευτούν από τυχόν αποκλεισμό της ΑΕΚ.

Μάλιστα γινόταν λόγος πως μια εκ των τριών αυτών ΠΑΕ έχει απευθυνθεί στο CAS και είναι έτοιμη να προσφύγει σε αυτό για να διεκδικήσει την παρουσία της στα Κύπελλα Ευρώπης από το «παράθυρο».

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπήρξε άμεση αντίδραση και η θέση της ΠΑΕ αναφέρει πως με βάση τις επαφές που έγιναν πέρσι και φέτος με την UEFA δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να μείνει η «Ένωση» εκτός Ευρώπης εφόσον εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτή μέσα από το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Μάλιστα από την ΠΑΕ προσθέτουν πως η γνωμοδότηση της UEFA προς την ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΑΕΚ ήταν θετική και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει αυτό προσεχώς. 

Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτήριζαν όνειρα θερινής νυκτός τα περί επιθυμίας κάποιων ομάδων να… κλέψουν τη θέση της ΑΕΚ και εξέφραζαν επιφυλάξεις για τη σκοπιμότητα του δημοσιεύματος.

www.iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.