ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Καναδάς: Αρκούδα δροσίζεται στην πισίνα και «απολαμβάνει» το τζακούζι

Δείτε τις φωτογραφίες του μεγάλου θηλαστικού που εισέβαλε στον κήπο μίας κατοικίας στο Βανκούβερ

Έναν… απρόσκλητο επισκέπτη είχε μία οικογένεια στο Βανκούβερ του Καναδά, η οποία μόλις είχε επιστρέψει στην κατοικία της από τις διακοπές της. Σε μία καυτή μέρα για τα δεδομένα της χώρας, μία μαύρη αρκούδα εισέβαλε στον κήπο της βίλας και αφού αναζήτησε για κάμποση ώρα τροφή και δεν βρήκε τίποτα, άλλαξε διάθεση και το έριξε στη… χαλάρωση!

Αρχικά βούτηξε στην πισίνα, όπου δροσίστηκε για τα καλά και στη συνέχεια θέλησε να απολαύσει το τζακούζι. Όταν χαλάρωσε αρκετά και… έφτιαξε τη διάθεσή της, έκανε μία ακόμη – σύντομη αυτή τη φορά – αναζήτηση για τροφή και αποχώρησε δροσερή και ικανοποιημένη, τουλάχιστον σε επίπεδο διασκέδασης.

Η οικογένεια από τον Καναδά είχε δεχθεί και πριν έναν μήνα την επίσκεψη μίας μαύρης αρκούδας – δεν ήταν σε θέση να πιστοποιήσουν αν ήταν η ίδια – αλλά τότε είχαν αφήσει φαγητό στην αυλή, με αποτέλεσμα να το μυρίσει η αρκούδα και να σπεύσει να το αρπάξει. Αυτή τη φορά είχαν φροντίσει να μην αφήσουν τίποτα εκτός σπιτιού, έκπληκτοι όμως, με την επιστροφή τους από τις διακοπές, αντίκρισαν την αρκούδα στην αυλή να απολαμβάνει την πισίνα και το τζακούζι τους. Όπως διαπίστωσαν αργότερα, το μεγάλο θηλαστικό είχε ισοπεδώσει τον φράχτη, προκειμένου να εισέλθει στον κήπο και να κάνει τα… δικά της!

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.