ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

 Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο Κοσκινού σήμερα (Τετάρτη 05-05-2016) το απόγευμα, η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» – 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS, που διοργανώνεται από 4 έως 8 Μαΐου 2016, ενημερώνει ότι με αυτό ουδεμία σχέση είχε η εκδήλωση.

Πράγματι έγινε κατά τη διάρκεια εφηβικού αγώνα στο γήπεδο Κοσκινού, όπου όμως οι υπεύθυνοι του τουρνουά, σε συνεννόηση με τους διαιτητές, απέσυραν τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια έως  ότου φθάσουν στο γήπεδο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και μάλιστα, το παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι.

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης.

-Το Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνουν οι Ιππότες Παλιάς Πόλης στη μνήμη των Στέργου και Ελπίδας Δανά, γονείς του Γιώργου Δανά.

Συνδιοργανωτές είναι, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και η ΕΠΣΔ, ενώ το στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.