ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει ο Καλογέρης – «Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0» του είπαν οι συμπαίκτες του

Ο πρώτος από τους έξι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν ως κατηγορούμενοι από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, που ερευνά την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ήταν ο Αλέξανδρος Καλογέρης, ο οποίος σόκαρε με την κατάθεσή του.

Ο νυν άσος του Άρη και πρώην παίκτης της Βέροιας, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο περιβόητο πλέον παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το 2013, πήγε στην Ευελπίδων χωρίς δικηγόρο, κάτι πρωτοφανές, αφού κανείς άλλος από τους κατηγορούμενους μέχρι σήμερα δεν είχε πράξει το ίδιο.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το sdna.gr, ο Καλογέρης ζήτησε να πει όσα γνωρίζει στον ανακριτή δίχως να ζητήσει προθεσμία.

«Δεν θέλω να πάρω προθεσμία και ήρθα να καταθέσω χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία. Ήρθα να πω την αλήθεια. Στο ημίχρονο δεν ήμουν στα αποδυτήρια, αλλά στον αγωνιστικό χώρο καθώς ήμουν αναπληρωματικός και έκανα προθέρμανση. Αντικατέστησα τον Νίκο Γεωργέα στο 49΄ και όταν ο Γεωργέας ήρθε να με αντικαταστήσει αναρωτήθηκα γιατί ήταν εκνευρισμένος, αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι. Ούτε κανείς μου είχε πει. Οπότε δεν γνώριζα τι είχε ειπωθεί στα αποδυτήρια! Όταν φτάσαμε στο 80΄ και το παιχνίδι ήταν στο 1-0, οι συμπαίκτες μου γύρισαν και μου είπαν: “Τι κάνεις ρε; Πρέπει να χάσουμε 3-0”! Εγώ συνέχισα να παίζω κανονικά γιατί δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί, αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ πως κάτι περίεργο γινόταν. Μετά από μέρες πληροφορήθηκα τι ακριβώς είχε πει ο γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια και τότε κατάλαβα» ανέφερε ο πρώην παίκτης της Βέροιας χαρακτηριστικά.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.