ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Ε.Δ.  ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ   ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.

Η ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΛΥΣΙΔΩΤΑ ΣΤΙΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΔΗΜΟ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ

Ο.Ε.Β.Ε.Δ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                Ο      ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ν. ΤΣΟΥΛΛΟΣ                                                                                                                 Γ. ΠΑΓΚΑΛΗΣ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.