ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλεσε την αστυνομία γιατί η πίτσα της… δεν είχε αρκετό τυρί!

Ήταν τόσο συγχυσμένη για την έλλειψη του… τυριού που κάλεσε την γραμμή εκτάκτων περιστατικών (911) για να παραπονεθεί

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί στο Νιουφάουντλαντ του Καναδά όταν δέχθηκαν μια κλήση από μια γυναίκα η οποία θέλησε να επικοινωνήσει με την άμεση δράση για να καταγγείλει το γεγονός ότι η πίτσα της… δεν είχε αρκετό τυρί!

Το θέμα είδε το «φως» της δημοσιότητας και σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBC, η γυναίκα ήταν τόσο συγχυσμένη και ενοχλημένη για την έλλειψη του… τυριού από την πίτσα της, που κάλεσε την γραμμή εκτάκτων περιστατικών (911) για να παραπονεθεί.

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, ένας από τους αστυνομικούς του τμήματος του Νιουφάουντλαντ  είπε ότι η εν λόγω κυρία επικοινώνησε αρχικά με την εταιρεία η οποία παρασκευάζει την πίτσα που είχε αγοράσει, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένη από την απάντηση που οι υπάλληλοι της έδωσαν, γι’ αυτό και σκέφτηκε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αστυνομικό τμήμα του Νιουφάουντλαντ διατηρεί και λογαριασμό στο Twitter τον οποίο ενημερώνει καθημερινά, προκειμένου να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής για όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους, ακόμη και για παράξενα περιστατικά όπως αυτό με την κυρία και την πίτσα.

Το tweet για το περιστατικό

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.