ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Καίτη Γκρέυ: «Λυπάμαι πάρα πολύ για το θράσος της Πάολα»

«Είναι για μένα χαζή, πολύ χαζή. Θέλω να με ακούει τώρα. Αυτό που έκανε ήταν εις βάρος της», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια για τη νεότερη συνάδελφο της

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η δήλωση της Πάολα ότι ο Στέλιος Καζαντίδης εκμεταλλεύτηκε στα τραγούδια του τον πόνο της ξενιτιάς.

Σήμερα, μια καλή φίλη του αείμνηστου τραγουδιστή η Καίτη Γκρέυ ξέσπασε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο κανάλι του Star για τα όσα δήλωσε η Πάολα.

Η Καίτη Γκρέυ είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτή την γυναίκα που είχε το θράσος να βγει και να πει ότι ο Καζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε τους ξενιτεμένους. Αυτή η κυρία εντός εισαγωγικών, μια νέα τραγουδίστρια που ήθελα να πάω να την ακούσω που λέγανε για την Πάολα ότι είναι σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά την είδα στον Σπύρο τον Παπαδόπουλο και απογοητεύτηκα. Δεν νομίζω ότι η Πάολα είναι καμιά σπουδαία τραγουδίστρια. Οι σπουδαίες τραγουδίστριες δεν ξεγυμνώνονται» .

Η Καίτη Γκρέυ όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού στην συνέχεια είπε: «Είναι για μένα χαζή, πολύ χαζή. Θέλω να με ακούει τώρα. Αυτό που έκανε ήταν εις βάρος της».

Δείτε όλα όσα είπε η Καίτη Γκρέυ για την Πάολα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.