ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Καίτη Φίνου: Ντρεπόμουν για το στήθος, για τα πόδια μου, που πίστευα ότι ήταν πολύ χοντρά

Στα λάθη που έκανε στη διαχείριση των χρημάτων που έβγαλε, στη σχέση με την εικόνα της και τα πόδια της, αλλά και με τους άντρες αναφέρθηκε η Καίτη Φίνου μιλώντας στην κάμερα του «Πρω1νού».

Σήμερα, η ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του ’80, μένει στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Τι έκανε λάθος; «Είναι από το 2000, που δεν μπορώ να κρατήσω σπίτι. Κρατάω με νύχια και με δόντια. Έφτασα στο σημείο να χρωστάω και ενοίκια και κοινόχρηστα. Και κάποια λεφτά να είχα αφήσει στην άκρη, θα είχαν τελείωσει. Ίσως ”έφαγα” χρήματα παραπάνω από ό,τι έπρεπε».

Για το πού ξόδεψε τα χρήματα που έβγαλε η ίδια είπε: «Με φίλες σε μπουζούκια. Σε δώρα πολλά. Και μου άρεσε να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ».

Μιλώντας για την εικόνα που είχε η ίδια για τον εαυτό της είπε: «Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη. Ντρεπόμουν για το στήθος μου, ντρεπόμουν για τα πόδια μου που πίστευα ότι ήταν πολύ χοντρά. Από τα γόνατα και κάτω ήταν σχεδόν ίδια όπως από τα γόνατα και πάνω».

Ναι με έχουν κυνηγήσει άντρες με λεφτά… Θα μπορούσα να πάω με έναν οικοδόμο τη στιγμή που ένας μεγαλοεκδότης μου έστρωνε εκατομμύρια στα πόδια μου εκείνη την εποχή», είπε η Καίτη Φίνου.

Στο ερώτημα αν έχει σκεφτεί να παντρευτεί ξανά απάντησε: «Όχι! Δεν μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι με έναν άνθρωπο. Ξέρεις ότι έχω βγάλει τη μισή ζωή μου στους καναπέδες; Έπαιρνα το μαξιλάρι και πήγαινα στο σαλόνι».

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.